Iskolánk 3. alkalommal nyert támogatást az Erasmus+ köznevelési pályázaton.

2018. június 1. és 2019. május 31. közötti projektév nyolc tanártovábbképzés támogatását tartalmazza Angliába, Írországba, Ausztriába, Németországba, Olaszországba, Spanyolországba.

Idén először nyertünk iskolalátogatási lehetőséget is. Négyen utazhatunk Dániába tapasztalatokat szerezni.

A Dunakeszi TV-ben elhangzott riportot projektindítónak szánjuk:

Job Shadowing - Sophieskolen, Nykobing Falster, Dánia

Sebő Dániel beszámolója
"Az Erasmus+KA1-­es 'Iránytű a változáshoz' című pályázatunk támogatásával három kollégámmal lehetőségünk volt Dániába, azon belül pedig Nykobing Falster városába utazni, hogy megismerkedjünk a település egyik általános iskolájával."
Tovább

Egy Hét Firenzében

Dubován Julianna beszámolója
"2019. augusztus 4-­11. között az ERASMUS+ KA1 program keretében Firenzében vettem részt egy magyar nyelvű továbbképzésen."
Tovább

Portoban Az Erasmusszal

Hudacsek Éva beszámolója
"A Portoban töltött egy hetem nagyon zsúfoltnak mondható, hiszen a "Project management for cross-cultural exchange projects in Europe" képzésre utaztam..."
Tovább

Továbbképzés Máltán

Viski Tünde Marianna beszámolója
"Nagy öröm volt számomra, hogy a Dunakeszi Széchenyi István Általános Iskola nyertes pályázata által, az Erasmus+ és idén az ICT, WEB, digitális technika terén fejleszthettem magam."
Tovább

Két Hét Exeterben

Bodnár Zsuzsanna beszámolója
"2019. július 29. és augusztus 10. között az ERASMUS+ KA1 program keretében Exeterben vettem részt egy kéthetes angol nyelvi továbbképzésen."
Tovább

Barcelona – Utazás, Továbbképzés, Feltöltődés

Hudacsek Éva beszámolója
"Az Erasmus KA1 pályázat támogatásával augusztusban egy hetet töltöttem Barcelonában az Europass Teacher Academy hallgatójaként."
Tovább

Dublin, Az Oktatás Mekkája

Mayer Eszter beszámolója
"Ebben a városban valóban lépten- nyomon angol nyelvoktatásra és felnőttképzésre szakosodott iskolák tucatjait találhatjuk meg."
Tovább