DUNAKESZI SZÉCHENYI ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA

Leendő elsőseink 2024/25

Kedves Szülők!

2023.11.16-án csütörtökön BGC nyílt nap. 15:30-tól betekintés az angol-magyar kétnyelvű osztály tevékenységközpontú klubfoglalkozásába, 16:00-tól szülői fórum.

2024. február 5-én, hétfőn 17 órakor tájékoztatót  tartunk az iskolánk iránt érdeklődő, leendő első osztályos tanulók szüleinek.

2024. február 6-án kedden BGC nyílt nap. 15:30-tól betekintés az angol-magyar kétnyelvű osztály tevékenységközpontú klubfoglalkozásába, 16:00-tól szülői fórum.

2024. február 27-én, kedden 17 órakor  játékos délután keretében, iskolába hívogató az első osztályba készülő kisgyermekeknek és szüleiknek.

2024. március 6-án szerdán BGC nyílt nap. 15:30-tól betekintés az angol-magyar kétnyelvű osztály tevékenységközpontú klubfoglalkozásába, 16:00-tól szülői fórum.

2024. március 18-án hétfőn 17 órakor iskolába hívogató és BGC popcorn corner.

Helyszín: Posta utcai épület (aula) 2120 Dunakeszi, Posta utca 5.

Szeretettel várjuk Önöket!

                       BGC ANGOL ISKOLAI PROGRAM - Jelentkezés a BGC magyar-angol kétnyelvű osztályba

                       

 

BGC osztály

Kovácsné Czvack Eszter

tanító
Alapvető feladatom, hogy szorongásmentes, kellemes légkörben teljenek napjaink. Kíváncsi, a világra nyitott, érdeklődő gyerekekké szeretném, ha válnának.
Tovább

Veres Katalin

tanító
Nagyon szép, de egyben nehéz, és felelősségteljes feladat átsegíteni a gyerekeket az óvodából az iskola világába.
Tovább
Tovább a BGC oldalára

 

magyar-matek osztály

Eckert Szilvia

tanító
Munkámban az oktatás mellett nagy hangsúlyt kap a rám bízott gyermekek nevelése, személyiségfejlődésük figyelemmel kísérése, az aktuális problémák és a megoldandó feladatok előtérbe helyezése.
Tovább

Bordán Ildikó

tanító
Nem szabad elfeledkeznünk arról sem, hogy minden kisgyermek egy önálló egyéniség, akik különböző bánásmódot, törődést igényelnek. Mindenki tehetséges valamiben, ezt igyekszünk megtalálni és erősíteni.
Tovább

 

nyelvi osztály

Balaskó Anikó

tanító
Jó közösségben öröm a tanulás, tanítás. A nevelés együtt történik, együtt tapasztaljuk a velünk történteket, közösen oldunk meg problémákat. Közösek az élményeink. Szeretet, következetesség, nevelés, szülőkkel együtt.
Tovább

Molnár Zsuzsanna

tanító

Kedvcsinálók:

Néptánchoz és német nyelvválasztáshoz

Angol nyelvválasztáshoz -
részlet alsó és felső tagozatos óráinkból

Iskolánk
büszkeségei

Munkaközösségeink
bemutatkoznak

Iskolánk
képekben

Back to Top