DUNAKESZI SZÉCHENYI ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA

Ballagás 2021

Az eseményen készült képek ezen a linken tekinthetőek meg.
Köszönjük a képeket Bartha Kata, Berta-Tóth Katalin és Szegő Péter kollégáinknak!

2021. június 11-én, pénteken, elballagott a nyolcadik évfolyam négy osztálya.

A bevonulás után az osztályok által készített képes összefoglalók kerültek vetítésre az aulában, majd a ballagók köszönőajándékkal kedveskedtek tanáraiknak. Ezután a ballagás az udvaron folytatódott.

A ballagási műsort a mindenkori hetedikes évfolyam készítette: verssel, énekkel búcsúztak elődeiktől. A pandémia miatt két turnusban lebonyolított ünnepi műsort a talpraesett, hatodik osztályos Ravasz Gréta vezette. A hetedik évfolyamosok nevében Kiss Maja, Pető Tamara  és Márton Vivien köszöntek el a nyolcadikosoktól, Bognicar Anna elszavalta Molnár Krisztina Rita: Séta az idővel című versét, valamint Fábián Zsófia, Bognicar Anna, Pető Tamara és Vass Mira előadták Ákos Ilyenek voltunk című dalát.

A 8.a osztály nevében a szalagot Ébend Balázs és Gajdos Emese, a 8.b nevében Csőke Gergő és Csótya Vivien, a 8.c osztály képviseletében Molnár Gergely és Tóth Bálint, a 8.d osztály nevében Barati Blanka és Petzold Botond kötötték fel.

Közösségi munkájuk elismeréseként
- 8.a: Hatala Csenge,
- 8.b: Kiss Marcell és Varga Nóra,
- 8.c: Magyar Zsófia és Mayer Bálint, 
- 8.d: Medgyesi Maja és Mihály Jázmin tanulókat díjazták.

Jeles tanulmányi eredményük miatt
- 8.a: Gajdos Emese
- 8.b: Csőke Gergely, Koppányi Kinga és Dúra Klára Kata, valamint
- 8.d: Visszás Viktória tanulókat jutalmazták.

A legmagasabb tanulmányi teljesítményt a következő tanulók érték el:
- 8.a: Burján Réka, Lucza Gréta Napsugár és Veizer Vivien
- 8.c: Török Szabolcs és Magyar Zsófia
- 8.d: Adamcsák Kitty és Barati Blanka

A Széchenyi Emlékérmet ebben az évben Adamcsák Kitty és Lucza Gréta Napsugár kapták, hiszen ötödikes koruktól az iskola tanulói, tanulmányi eredményük folyamatosan meghaladja a 4,6-os átlagot, rendelkeznek iskolai elismerésekkel, nincs fegyelmi büntetésük, diáktársai pedig elismerik munkájukat. 

Az ünnepi műsor végén a ballagók a széchenyis hagyomány szerint búcsúztak az iskolától: Klajkó Katalin intézményvezető asszonnyal együtt minden tanuló meghúzta a harangot.

Osztálytablók

8.A
8.C
8.B
8.D
Back to Top